Over Ons


Hugo en Erline

Wij stellen ons graag aan jullie voor. Wij zijn Hugo en Erline, een gepassioneerd duo met een groot hart voor muziek en een enorme liefde voor vinyl. Jarenlange ervaring in de handel en kennis van vinyl hebben ons ertoe geleid om onze eigen zaak te openen – Happy Tunes Records.

Vinyl is een passie

Als fervente verzamelaars van muziek op vinyl, weten we uit eigen ervaring hoe magisch het gevoel is van het vasthouden van een plaat, de unieke hoes en de warme klanken die uit de groeven komen. Vinyl is voor ons niet zomaar een vorm van muziek luisteren, het is een ware passie geworden en we delen deze graag met iedereen die dezelfde liefde deelt.

In Happy Tunes Records bieden we een uitgebreide collectie van zorgvuldig geselecteerde vinylplaten aan. Van hip hop tot jazz, van rock tot soul en van pop tot folk – ons assortiment is divers en we proberen een breed scala aan muzikale genres te vertegenwoordigen, zodat er voor elke smaak iets te vinden is.

Onze jarenlange ervaring in de vinylhandel, De Vinylloods, heeft ons niet alleen een schat aan kennis gegeven over verschillende persingen en zeldzaamheden, maar ook over de juiste manier om vinylplaten te behandelen en te onderhouden. Wij geloven dat het belangrijk is om zorgvuldig om te gaan met onze geliefde platen, zodat ze hun kwaliteit behouden en ons nog vele jaren kunnen voorzien van muzikale vreugde.

Samen genieten van inspirerende muziek

Happy Tunes Records is niet alleen een winkel, maar ook een ontmoetingsplek voor vinylfanaten. We nodigen je graag uit om bij ons langs te komen, niet alleen om rond te neuzen in onze uitgebreide collectie, maar ook om samen te genieten van inspirerende muziek en verhalen uit te wisselen met gelijkgestemden.

Muziek verbindt en verrijkt ons, en vinylplaten bieden een bijzondere manier om deze passie te ervaren. We hopen dat je allemaal een bezoekje aan De Vinylloods brengt en samen met ons de magie van vinyl herontdekt.

Met hartelijke groeten,

Hugo en Erline
Happy Tunes Records
(Onderdeel van De Vinylloods)